Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Friday, 7 August 2009

hidup aku disini


aku malas nak marah orang tapi apakan daya...akhirnya aku give up! memang maktab ni sengal(mungkin hampeh lagi sesuai)

1-mula-mula sampai lagi, pendaftaran gila ciput.ada ke diorang cuma tampal kertas A4-tulis PENDAFTARAN PPC.

2-aku kena duduk dorm.ya..DORM!!! bayangkanlah.tak nak cakaplah aku kena duduk dengan berapa orang.rindu kelana jaya esp kacip aku yang sudah jauh di jitra.

3-kelas aku hari rabu dah start!daftar senin.gila xmenyempat.

4-oh berita paling hangat,aku kena halau keluar dari asrama.kena cari rumah sendiri,dia bagi dua minggu saja.jangan tanya sebabnya.lepas ni tidur bawah jambatan la nampaknya.

5-kawasan maktab ni sangat luas.nak pergi pintu keluar yang ada guard pon dah dekat 3km.mampusla sapa yang kena berjalan.

6-aku memang tak puas hati dengan semua menda.

7-lupa nak cakap,maktab call aku suruh daftar 2 hari sebelum tarikh daftar.pastu ngada2 nak baju putih la,kain gelap la,court shoes la.macam gampang!

8-aku diharamkan mengumpat pasal maktab ni.jadi aku takkan sebut maktab mana.korang dah tau kan???

9-sebab datang daftar sini juga,aku terlepas reunion sekolah rendah aku.oh,sangat kecewa.minta maaf ya semua.

10.ni kedua terhangat,aku xde wifi disini.... ("_"')

p/s: tak semua benda aku tak suka xoxo