Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Thursday, 27 January 2011

alamak

gambar tiada kaitan dengan entri

kaki dah melecet..

mungkinkah kerana kaki ini sedang menampung berat badan yang berlebihan???

oh tidak..

kena start pakai stokin la nih..

hmm...

Tuesday, 25 January 2011

the wedding dreams


mana lagi cantik.. buat baju kebaya labuh or buat kurung moden aje??

rasanya dah naik pening aku fikir nak buat baju jenis apa.sekejap rasa nak buat baju kebaya, sekejap rasa nak buat baju kurung moden. pantang tengok gambar orang cantik, terus berubah-ubah hati ni.jenis tak istiqamah betul @_@

but for sure, rasanya nak sangat kaler putih for the akad.hehe betul dan sangat setuju.. putih lambang kesucian.so why dont we start a new whole chapter with something so pure...like a white sweet kurung modern..aha!

walaupun lambat lagi nak kahwinnya,tapi rasa sangat teruja.tuhan saja yang tahu! syukur sangat sebab dalam ramai-ramai orang, aku juga terpilih untuk merasai nikmat berkasih-sayang,nikmat teruja..hehe bila anda gembira tiada apa yang dapat menghalang!

bila fikir balik rasanya lagi baik beli yang dah terus siap.so akan survey di sg Besar dulu.tengok pattern macam mana yang cantik..but must be WHITE!!!

Thursday, 20 January 2011

hanyut

serius aku sangat sedih.betullah kata orang, masa kita gembira semuanya nampak baik.tapi bila dah bergaduh masing-masing mula tunjuk ego.aku pun bersalah sebab buat keras je.tapi rasanya dah penat aku menerima layanan macam ni.kesibukan kerja selalu aje dijadikan alasan untuk mengabaikan aku.

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja


Wednesday, 12 January 2011

saat kita


rasanya menda yang paling buat aku happy serta tenang, adalah bila bersama dengan si dia.pandang saja mukanya sudah cukup untuk buat aku rasa " tiada apa yang dapat menghalang".aku bersyukur dikurniakan seorang kekasih yang tidak banyak kerenah, tak sukar berkomunikasi, dan yang paling penting..dia selalu mendengar apa yang aku nak cakap.

rasanya bila kita meluahkan, kita bukkanya nak mencari penyelesaian.yang kita mahu hanyalah seseorang yang boleh mendengar.namun kebanyakkan lelaki lebih suka mencari penyelesaian berbanding hanya mendengar.jangan tak tahu niat yang baik tu boleh berubah menjadi bibit-bibit pergaduhan jika tidak titangani dengan baik...

terima kasih sayang..walaupun saya tau kita berdua bukan jenis yang suka mengungkap cinta, mengungkap sayang..tapi saya harap yang awak tau bahawa saya sangat mencintai awak dari gerak geri serta perlakuan saya.di saat ni saya sangat rindukan awak...

Monday, 3 January 2011

first step...



memang naik gila ke tengok kain lace untuk akad nikah.alahai..rasa naik juling mata menengoknya...

yang kat atas ni dari Jakel.. hagra around rm380 after discount. dapat kaen lace, lining dan juga kaen untuk baju pengantin lelaki..memang sangat menarik.

minggu ni rasanya nak pergi beli perfume, make-up set..hehhe semoga segalanya berjalan lancar.

Sunday, 2 January 2011

bukak sekolah


rasanya otak aku dah hampir meletup.. naik juling mata mengira duit2 yuran kelas dan PIBG budak-budak.tak campur lagi yang bayat guna duit seringgit2.terima kasih ya Midi..sebab awak naik juling mata cikgu..

lagi serabut otak memikirkan nak interview SPP.banyak lagi nak baca,borang nak kena isi,nkra nak kena hafal..omg..semoga allah menolongku..

sebelum lupa,harini aku dah serah duit PIBG kat cikgu Fathil benilai rm700.hehhe