Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Monday, 17 June 2013

Bayi demam panas... at 11 months old

Alhamdulillah..akhirnya setelah demam panas 3 hari 2 malam,

Ali dah kembali sihat. Apa yang saya buat adalah pastikan badan dia sntiasa sejuk.


saya tidurkan dia dalam aircond


saya mandikan tgh tgh malam.walaupun pkul 3 pagi,5 pagi.

yela kalo dh dalam aircond pon panas je,lap pon xsejuk pon badan dia..

saya mandikan je.


siang tak pakaikan dia baju.pakai pampers je


bagi minum air banyak2.paksa je sampai tersedak budak tu saya kerjakan

ngeh ngeh sorry Ali :-)


bagi buah tembikai.


dia xnak makan sbb tekak dia bengkak.so banyak bagi dia susu.


alhamdulillah... dah sihat


Published with Blogger-droid v2.0.4

Thursday, 13 June 2013

review fellina vitamin c

bismillahirahmanirrahim


kali ni nak review fellina vitamin c

skang dah consume slama 3 minggu

masa awal makan tu ada naik jerawat 2 3 bijik

pastu ok laa


dekat muka takdela perubahan yng ketara

cuma yang pasti,muka dah kurang berminyak.

gambar kat atas tu sebelum dan selepas consume fellina

ada beza ke?pakai bejak ronasutra je

ops y kanan pakai eyeliner ya :-)


ingat nak teruskan lg makan fellina ni

tengoklah mcm mana,ada perkembangan ke x


Published with Blogger-droid v2.0.4

Video khas sempena hari bapa

Watch "Anwar Faiz u r da best Baba (Created with Magisto)" on YouTube


dah lama tak update blog ni

maklumlah dengan anak y semakin membesar.. mana ada masa nak update blog. hujung minggu ni Hari Bapa kan..

so khas untuk suami tercinta, aku sempatla buat video ni.

paling happy bila dia hantar msj


tq syg.. Awak memang romantik. Sorry saya x mcm ma..


takpela sayang.smoga kita sntiasa dirahmati dan dilindunginya


Published with Blogger-droid v2.0.4