Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Tuesday, 15 October 2013

frame gambar ikea




before and after.

weekend haritu pergi beli frame ikea.

tampal je dulu kat dinding,gambar nanti cuci.hehe

ada jugak beli spiral band.so dia bleh cover wayar yang berselirat macam dalam gambar sebelum tuh.

cari kat kdai hardware je.so nampakla kemas sket.

xdela serabut mata memandangnya... like

Published with Blogger-droid v2.0.4

Monday, 7 October 2013

tempat letak dapur gas

Alhamdulillah... buat sementara ni hanya kabinet dapur yang simple ni aje termampu. sebenarnya ni 2 kabinet y berasingan.

1 tempat letak dapur gas dalam 4 kaki gitu. Yang satu lagi tu just kabinet biasa dalam 6 kaki.

Total dapat harga rm480. okla kot.

Bekas comel tu beli kat ikea. Gila xde keja aku isi nescafe 3 in 1 dalam tu.Patutnya isi gula la kot

acct rumah ni takde baranglagi.almaklumlah weekend je duduk rumah ni.hope dapat duduk sepenuh masa,amin!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, 2 October 2013

Hasil shopping di Ikea

Hurm.. tak sempat ambik gambar elok elok, budak 2 orang ni dah menyepahkan barang. Antara hasil rembatan di Ikea adalah rak pinggan rm7.90 yang aku yakin semua orang ada.hehe

Lagi, Ribba frame, aku beli 3. ingat nak letak gambar budak yang duduk dalam rak pinggan ummi dia tuh huhu

juga aku beli satu lagi set langsir sekali ngan rod dia. yang tu nanti aku upload.acct tak ambik gambar lagi.

Selain tu beli gak bekas sudu.. tu jelah..

ok bye


Published with Blogger-droid v2.0.4