Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 16 December 2014

Meltorp dining table

Meja Meltorp ni dibeli dengan harga RM159
Rasanya ok jelaa sebab sekarang kan duduk rumah sewa.haha

Kerusi ni RM 35. Beli dua je sebab ingat nak campur ngan kerusi IKEA yang lain. kalau tengok dalam katalog IKEA 2011 kerusi ni dulu RM29 JE.huhu

Yang ni plak beli sebab xtahan tengok RM10.
Harga lama RM 12.90

dah macam penyakit plak hafal harga katalog.senang kalo pg sana jumpa barang murah bleh sambar je

Wednesday, 5 March 2014

Ali darwish 1 year n7 months already

Alhamdulillah..
dah besar anak ummi. walaupun berjauhan dengan suami, ternyata Allah permudahkan menjaga Ali.
Semoga tahun ni rezeki kami untuk duduk sama ngan Baba..ameen :-)



Monday, 17 February 2014

Lagi hasil shopping ikea- Chest of Drawers dan LACK wall shelf

Haaa layan gambar je la dulu..
Jalan jalan di IKEA memang best. Terapi minda gitu. Tapi memandangkan suami dah nak g DPA dari feb sampai September 2014, terpaksalah stop dulu.
Hope time suami balik hujung minggu, boleh pergi lagi..hahha

Alhamdulillah ada yang sudi pasang drawer ni. Berpeluh peluh juga pasang. Macam complicated sebab ada banyak skru dan paku.

Rumah kalau tak bersepah bukan DIY la namanya..

Hasil floating LACK.. puas hati..
Tu semua testing testing je.. nantilah fikir nak letak apa atas shelf ni

Oh tu dia drawer dah siap pasang. Apasal dalam gambar nampak kurus ya drawer ni. Di alam nyata macam lagi lebar.
Macam nak beli carpet or rug baru..

Sepasang frame.. Berat yang amat!