Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 5 March 2014

Ali darwish 1 year n7 months already

Alhamdulillah..
dah besar anak ummi. walaupun berjauhan dengan suami, ternyata Allah permudahkan menjaga Ali.
Semoga tahun ni rezeki kami untuk duduk sama ngan Baba..ameen :-)



Monday, 17 February 2014

Lagi hasil shopping ikea- Chest of Drawers dan LACK wall shelf

Haaa layan gambar je la dulu..
Jalan jalan di IKEA memang best. Terapi minda gitu. Tapi memandangkan suami dah nak g DPA dari feb sampai September 2014, terpaksalah stop dulu.
Hope time suami balik hujung minggu, boleh pergi lagi..hahha

Alhamdulillah ada yang sudi pasang drawer ni. Berpeluh peluh juga pasang. Macam complicated sebab ada banyak skru dan paku.

Rumah kalau tak bersepah bukan DIY la namanya..

Hasil floating LACK.. puas hati..
Tu semua testing testing je.. nantilah fikir nak letak apa atas shelf ni

Oh tu dia drawer dah siap pasang. Apasal dalam gambar nampak kurus ya drawer ni. Di alam nyata macam lagi lebar.
Macam nak beli carpet or rug baru..

Sepasang frame.. Berat yang amat!

Monday, 3 February 2014

Jalan Jalan JPO dan kenduri


Ala bucuk bucuk ummi buat peace pesen baru..



Ish dari mana plak gambar ni tersesat. Rasanya harga barang di JPO ni mahal sket berbanding KL.


Adik mat yang sudah keletihan. Tidur atas kerusi pun jadi lah.


Ali pun penat gak. Nak tido gak.... zzzzzz


Sekitar rumah pengantin di Kluang.


Berebut air pun boleh