Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Sunday, 21 March 2010

wth!!!

tepat 12.32 tengah hari tadi aku sampai ke maktab &*&&^% ini.nak bukak pintu tak payah cakap memang separuh hati aku tolak tadi.nak pijak tanah pulak, tak payah imagine memang aku rasa nak tido dalam kereta tadi.sungguh hanya Yang Di Atas saja yang memahami betapa aku tak nak berada di maktab ni.aku pun seakan tak percaya yang seminggu aku cuti, macam 2 hari saja kat rumah.satu habuk pun aku tak buat kerja, lesson plan tak buat, haram!

bercakap pasal cuti sekolah, faham-faham sajalah dalam sehari berapa bijik rumah aku pedajal nasi minyak.tengok orang sajalah, turn kita masih tak tak nampak-nampak lagi batang hidungnya.termasuklah juga dalam senarai raja& permaisuri sehari (aku takleh terima kalo lebih dari sehari, dengki!!) adalah kawan baik aku.

aku tak tahu macam mana nak explain, dalam erti kata lain aku sebenarnya macam ada 2 rasa yang berbeza. satu, jelas lagi nyata im happy for her. satu lagi,aku rasa hidup aku sucks!!! i lost my best friend (no more lepaking) n another one, aku masih lagi mencari-cari jalan kebahagian macam yang dia dapat.dipendekkan ayat, aku memang tak puas hati dia dah kawin yet im still stuck here.tapi rasanya orang yang paling sabar dapat yang paling best, kan. entah ayat sapala aku rembat ni... shakespere kot. i dont give a damn!

balik tadi sempat lagi melahap nasi padang kat warong biasa.budak kelas aku cakap, member aku yang baru kawin ni memang mithali.dalam duk bertunang pun dia dah basuh baju-baju tunang dia. lipat bagai..(dia ni laki ok) GAY!
wah, belum kawin dah basih baju.lepas kawin tak tahula...

tau apa member aku balas?

dah kawin basuh binilah! aku macam WTH!!!!

sapa doh...



jodoh saing aku ini ^_^
happy for both of u


p/s: kamu bila lagi??

Friday, 19 March 2010

saya cuma perlukan...


saya cuma perlukan 2 minit dari hidup awak...
setiap saat saya rindukan awak,
saya tunggu bilakah waktu yang sesuai nak call awak.
tapi bila saya call, awak seolah-olah mahu segera tamatkan perbualan kita.
saya cuma nak lepaskan rindu.
rindu ini bukan sedikit.
awak buat saya kecewa, awak buat saya pendam rasa.
saya rindukan awak...

saya cuma perlukan... awak!

Thursday, 11 March 2010

memang celaka!



ni muka gembira...
setengah jam pastu, sume dah jadi muka toya
budak-budak SETA memang kurang ajar ya,boleh plak belasah budak sekolah aku 11-4!
sia-sia aku jadi juruletih kat padang tiap2 petang.
kepada budak yang toreh kereta aku, korang memang CELAKA!!!!!

hari ini di sekolah 1- aku jadi cuak



ni masa aku "mengawal" budak2 kawad secara berhemah...

SMK SJ2...
harini aku dah jerkah one group of student.ada ke duk mengacau budak2 nak exam???
aku dah larang (sebenarnya lebih kepada menghalau dengan nada yang nyaring) 2-3 kali, tapi xde respons yang memberansangkan. aku pun naik darahla!!!

dan diorang pandang muka aku macam nak telan.tiba2 aku jadi kecut, membayangkan kereta kesayangan aku yang mungkin jadi mangsa mereka.damn..kenapala buat garang ngan diorang.aku jadi cuak! @_@