Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Wednesday, 4 February 2015

Beli sofa IKEA : KIVIK yang dah lama ku idam idamkan

Sebenarnya dah lama mengidam nak sofa ni. Tapi biasala mengenangkan kekangan2 yang ada maka impian nak beli kivik ni asyik tertangguh ja.. Akhirnya suami offer kata ada meeting kat shah alam dan hilux free.wow tapi muat ke nak letak belakang hilux kan.. Sebab xpernah tgk packaging sofa ikea. Tapi alhamdulillah muat je sebab dia buat 3 kotak asing.yay!

Sampai rumah suami macam tekun gak baca manual nak pasang sofa tu. Layan je la mak buyung ni punya hal. I love u sayang.

Ni kusyen.. Best sebab lembut je

Okey dah siap pasang.senang je sebab sarung dia main lekat lekat je.tp sangat kukuh ok..tebal toksah cakapla..puas hati. Ni kaler dark grey. Letak kepala terus tido..