Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Wednesday, 15 February 2012

masuk minggu 20


ok..akhirnya aku dapat rasa baby punya movement last 2 weeks.masa tu dalam minggu yang ke 18.rasa sangat2 indah..rasa weird pun ada.iyelah kan, selalunya kita dapat control benda kat badan kita, tapi sekarang baby gerak sesukahati dia..hehhe tau2 je rasa dia gerak kat dalam perut.kegelian gak la.hihihihi

kadang2 tu aku suka gak paksa baby gerak.caranya aku pasang quran kuat2 kat tab aku, then aku letak atas perut.masa awal tu memang rasa dia gerak tapi tak nampak dari luar.tapi bila dah masuk minggu 20 ni...alahai anak umi dah pandai menendang sampai bergerak gak la galaxy tab aku yang agak berat tuh.hehhehe tapi kejap je.agaknya bila pasang quran dia tenang kot.senyap je pastu.kalo pasang lagu biasa memang dia tak layan.alhamdulillah..bleh jadi calon anak soleh ni :)

dalam minggu 20 ni jugakla, ramai orang dah start nampak baby bump aku.yang lawaknya ada budak form 3 kata perut aku makin buncit kat member2 dia..hhahaha nasibla kawan2 dia tau aku pregnant..trus dia datang ckap tahniah and tanya

dah berapa bulan?..tahiah cikgu..

so sweet kamarul.as always!

tak ketinggalan jugak guru2 laki yang memang aku tak pernah bagitau yang aku dah pregnant.first, cikgu razali datang tanya.then ckgu yahya pulak!

eh betul ke ko dah jadi buyong?

cis! memang sengaja nak kutuk aku.hihihi
rasanya berat badan aku yang naik memang tertumpu kat perut je.kalo tengok muka,tangan..memang tak naik.budak2 pun duk cakap aku kurus.kira bertuah la tu..still slim while preggy..hahahhahhahahha

en hubby pun sangat sweet.tak bagi wat keje(sangat suka!)
tak bagi drive,so dia datang sini la.to sweet home sabak bernam...
nanti this week nak dera dia masak sardin.teringin.hihih