Semoga Allah merahmati kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Monday, 9 November 2009

masjid besi????

** aku tak tau lah kenapa muka aku nampak ceria sangat dalam gambar ni!

of all places,tak tambah lagi dengan kekecohan masa nak pilih tempat lawatan, akhirnya kami pergi KL.macamlah dah takde tempat lain.PETROSAINS plak tuh.

nasib pegi lepak2 saja,kalau la lawatan skema, memang aku terjun dari KLCC tuh.nak jadikan cerita aku pegila masjid besi.tau ke kat mana? PUTRAJAYA la.
cari punya cari xjumpa satu pun kain sembahyang perempuan.rasa nak menyumpah je. tapi ingatkan aku kat dalam masjid masa tu so aku senyap je la.mungkin sebab baru bukak kot.

paling takleh blah,siap ada escalator ngan lift lagi.toilet ngan tempat wuduk tu tak payah cakapla memang besar bagai istana.membazir je(bagi pandangan aku yang tak berapa cukup ilmu ni la)

dah abis jamak takyah ngan qasar sume, tiba-tiba ada kawan aku jerit dari bawah.

kain sembahyang kat bawah la wei...

aku macam " what the hell, gila apa kain sembahyang kat belakang dalam kawasan sembahyang lelaki???" masjid bertingkat-tingkat.nak buat tabir pun tak boleh.macam @$%&*(

aku istifar je dalam masjid tu (._.')